AnaVet Despre noi

AnaVet este un serviciu veterinar mobil, care vă oferă servicii medicale de cea mai bună calitate, pentru animalele dumneavoastră în propriul cămin. Dacă companionul dvs. are nevoie de un consult, un vaccin, prezintă vreun disconfort sau o urgenţă de orice natură ne puteti contacta, iar noi in cel mai scurt timp ajungem la dumneavoastră, astfel îi asigurăm animalului liniştea şi confortul de acasă.
Serviciul de ambulanţă Ana Vet este acolo atunci cand aveţi nevoie, în caz de urgenţă ajungem in cel mai scurt timp asigurând terapia de urgenta şi stabilizarea animalului dunmeavoastră în cazurile critice, iar pentru diferite alte investigaţii clinice şi paraclinice colaborăm cu alte clinici de prestigiu.

In cazul în care aveţi un animal agresiv şi nu puteţi să-l duceţi la cabinetul veterinar, atunci noi venim in ajutor cu echipamentul din dotare care ne ajută la intervenţiile de acest tip.

Facem vizite la domiciliu, ca să putem petrece mai mult timp alături de companionul dumneavoastră, totodată, veţi scăpa de disconfortul mersului la cabinet, de statul la rând, iar animalul nu mai este supus stresului de transport. AnaVet vine în ajutorul dumneavoastră scăpându-vă de aceste neplăceri.

Nu aveţi timp suficient ca să faceţi analizele de rutina animalului dumneavoastră? Nimic mai simplu! Noi ne ocupăm de acest lucru, companionul dunmeavoastră nu va fi supus stresului din cabinet, el va rămane acasă, pentru că proba recoltată de noi, o vom duce la laborator, ca apoi în cel mai scurt timp sa aveţi rezultatele la dumneavoastră acasă.

Consiliere doar pentru dumneavoastră!
Intenţionaţi să vă achizitionaţi un animal de companie şi nu ştiti ce să alegeţi?

Prietenul dumneavostră nu este mulţumit de hrana care o primeşte şi vreţi să faceti o schimbare?
Companionul dumneavoastră este putin supraponderal?
Vreţi ca pisicuţa sau căţeluşa dumneavostră să facă pui şi nu ştiţi care este momentul, vârsta optimă pentru acest lucru? Ei bine, noi vă putem ajuta, cu o părere, cu un sfat şi chiar cu o susţinere medicală. Nu trebuie decât să ne scrieţi la [email protected] .